Agro-food industrial residues into enzymes and other products using solid-state fermentation

Rengasamy Sathya; Varghese Rakesh; Valan Arasu Mariadhas; Vágvölgyi Csaba; Kumar Pankaj: Agro-food industrial residues into enzymes and other products using solid-state fermentation.
In: Microbial Oxidative Enzymes : Biotechnological Applications. Walter de Gruyter GmbH; De Gruyter Verlag, Berlin, pp. 281-300. (2024) ISBN 9783111062235

[thumbnail of 10.1515_9783111062235-014.pdf] Szöveg
10.1515_9783111062235-014.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (11MB) | Másolat kérése
[thumbnail of 34445390_címlap.pdf] Szöveg
34445390_címlap.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (2MB) | Másolat kérése
[thumbnail of 34445390_tartalom.pdf] Szöveg
34445390_tartalom.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (22kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2024
Terjedelem: 20
Oldalak: pp. 281-300
ISBN: 9783111062235
Kiadó: Walter de Gruyter GmbH; De Gruyter Verlag
Kiadás helye: Berlin
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 34445390
DOI azonosító: https://doi.org/10.1515/9783111062235-014
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2024. Jan. 03. 08:42
Utolsó módosítás: 2024. Jan. 03. 08:42
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29195

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben