Rengasamy Sathya; Varghese Rakesh; Valan Arasu Mariadhas; Vágvölgyi Csaba; Kumar Pankaj:
Agro-food industrial residues into enzymes and other products using solid-state fermentation.
In:
Microbial Oxidative Enzymes : Biotechnological Applications.
Walter de Gruyter GmbH; De Gruyter Verlag, Berlin, pp. 281-300.
(2024)
ISBN 9783111062235
Szöveg
10.1515_9783111062235-014.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (11MB) | Másolat kérése |
|
Szöveg
34445390_címlap.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (2MB) | Másolat kérése |
|
Szöveg
34445390_tartalom.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (22kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2024 |
Terjedelem: | 20 |
Oldalak: | pp. 281-300 |
ISBN: | 9783111062235 |
Kiadó: | Walter de Gruyter GmbH; De Gruyter Verlag |
Kiadás helye: | Berlin |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 34445390 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1515/9783111062235-014 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2024. Jan. 03. 08:42 |
Utolsó módosítás: | 2024. Jan. 03. 08:42 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29195 |
Actions (login required)
Tétel nézet |