Rengasamy Sathya; Varghese Rakesh; Valan Arasu Mariadhas; Vágvölgyi Csaba; Kumar Pankaj:
Agro-food industrial residues into enzymes and other products using solid-state fermentation.
In:
Microbial Oxidative Enzymes : Biotechnological Applications.
Walter de Gruyter GmbH; De Gruyter Verlag, Berlin, pp. 281-300.
(2024)
ISBN 9783111062235
|
Szöveg
10.1515_9783111062235-014.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (11MB) | Másolat kérése |
|
|
Szöveg
34445390_címlap.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (2MB) | Másolat kérése |
|
|
Szöveg
34445390_tartalom.pdf - Címlap/Tartalomjegyzék Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (22kB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
|||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Könyv része | |||||
| Publikáció dátuma: | 2024 | |||||
| Terjedelem: | 20 | |||||
| Oldalak: | pp. 281-300 | |||||
| ISBN: | 9783111062235 | |||||
| Kiadó: | Walter de Gruyter GmbH; De Gruyter Verlag | |||||
| Kiadás helye: | Berlin | |||||
| Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||
| Nyelv: | angol | |||||
| MTMT rekordazonosító: | 34445390 | |||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1515/9783111062235-014 | |||||
| Kapcsolódó URL-ek: | ||||||
| Dátum: | 2024. Jan. 03. 08:42 | |||||
| Utolsó módosítás: | 2024. Jan. 03. 08:42 | |||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29195 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika