Furanonaphthoquinones, Diterpenes, and Flavonoids from Sweet Marjoram and Investigation of Antimicrobial, Bacterial Efflux, and Biofilm Formation Inhibitory Activities

Abu Ghazal Tasneem; Veres Katalin; Vidács Lívia Melinda; Szemerédi Nikoletta; Spengler Gabriella; Berkecz Róbert; Hohmann Judit: Furanonaphthoquinones, Diterpenes, and Flavonoids from Sweet Marjoram and Investigation of Antimicrobial, Bacterial Efflux, and Biofilm Formation Inhibitory Activities.
ACS OMEGA, 8 (38). pp. 34816-34825. ISSN 2470-1343 (2023)

[thumbnail of abu-ghazal-et-al-2023-furanonaphthoquinones-diterpenes-and-flavonoids-from-sweet-marjoram-and-investigation-of.pdf] Szöveg
abu-ghazal-et-al-2023-furanonaphthoquinones-diterpenes-and-flavonoids-from-sweet-marjoram-and-investigation-of.pdf - Megjelent verzió

Download (2MB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACS OMEGA
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 8
Szám: 38
Oldalak: pp. 34816-34825
ISSN: 2470-1343
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 34147029
DOI azonosító: https://doi.org/10.1021/acsomega.3c03982
Dátum: 2023. Dec. 15. 10:16
Utolsó módosítás: 2023. Dec. 15. 10:16
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29096

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben