Szpisják-Gulyás Nikolett; Al-Tayawi Aws N.; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; László Zsuzsanna; Kertész Szabolcs; Hodúr Cecília:
Methods for experimental design, central composite design and the Box–Behnken design, to optimise operational parameters: A review.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (4).
pp. 521-537.
ISSN 0139-3006
(2023)
![]() |
Szöveg
34415496.pdf - Megjelent verzió Download (900kB) |
![]() |
Szöveg
2023_AA_Szpisjak.pdf - Elfogadott verzió Download (899kB) |
Szerző azonosítók: |
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE | ||||||
Publikáció dátuma: | 2023 | ||||||
Kötet: | 52 | ||||||
Szám: | 4 | ||||||
Oldalak: | pp. 521-537 | ||||||
ISSN: | 0139-3006 | ||||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||
Nyelv: | angol | ||||||
MTMT rekordazonosító: | 34415496 | ||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2023.00235 | ||||||
Dátum: | 2023. Dec. 06. 08:26 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2023. Dec. 06. 08:26 | ||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29003 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 39 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |