The Effect of Concentration, Temperature, and pH on the Formation of Hyaluronic Acid–Surfactant Nanohydrogels

Seres László; Csapó Edit; Varga Norbert; Juhász Ádám: The Effect of Concentration, Temperature, and pH on the Formation of Hyaluronic Acid–Surfactant Nanohydrogels.
GELS (BASEL), 9 (7). ISSN 2310-2861 (2023)

[thumbnail of gels-09-00529.pdf] Szöveg
gels-09-00529.pdf - Megjelent verzió

Download (4MB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: GELS (BASEL)
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 9
Szám: 7
Terjedelem: 15
Közlemény azonosító: 529
ISSN: 2310-2861
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 34041654
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/gels9070529
Dátum: 2023. Júl. 05. 09:21
Utolsó módosítás: 2023. Aug. 11. 10:34
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/27798
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben