Dordevic Dani; Capikova Jana; Dordevic Simona; Tremlová Bohuslava; Gajdács Márió; Kushkevych Ivan:
Sulfur content in foods and beverages and its role in human and animal metabolism: A scoping review of recent studies.
HELIYON, 9 (4).
ISSN 2405-8440
(2023)
Szöveg
PIIS2405844023026592.pdf - Elfogadott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (1MB) | Másolat kérése |
|
Szöveg
33750348_megjelent.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | HELIYON |
Publikáció dátuma: | 2023 |
Kötet: | 9 |
Szám: | 4 |
Terjedelem: | 14 |
Közlemény azonosító: | e15452 |
ISSN: | 2405-8440 |
Kar/Egység: | Fogorvostudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 33750348 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2023.e15452 |
Dátum: | 2023. Ápr. 14. 08:52 |
Utolsó módosítás: | 2023. Máj. 03. 13:27 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26989 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 8 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |