Sulfur content in foods and beverages and its role in human and animal metabolism: A scoping review of recent studies

Dordevic Dani; Capikova Jana; Dordevic Simona; Tremlová Bohuslava; Gajdács Márió; Kushkevych Ivan: Sulfur content in foods and beverages and its role in human and animal metabolism: A scoping review of recent studies.
HELIYON, 9 (4). ISSN 2405-8440 (2023)

[thumbnail of PIIS2405844023026592.pdf] Szöveg
PIIS2405844023026592.pdf - Elfogadott verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (1MB) | Másolat kérése
[thumbnail of 33750348_megjelent.pdf] Szöveg
33750348_megjelent.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB)
Szerző azonosítók:
Dordevic Dani
Capikova Jana
Dordevic Simona
Tremlová Bohuslava
Gajdács Márió MTMT
Kushkevych Ivan
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: HELIYON
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 9
Szám: 4
Terjedelem: 14
Közlemény azonosító: e15452
ISSN: 2405-8440
Kar/Egység: Fogorvostudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 33750348
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2023.e15452
Dátum: 2023. Ápr. 14. 08:52
Utolsó módosítás: 2023. Máj. 03. 13:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26989
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 13 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben