Kimani Bernard Gitura; Takó Miklós; Gömöri Csilla; Krisch Judit; Papp Tamás; Kerekes Erika Beáta; Vágvölgyi Csaba:
Activity of Binary Combinations of Natural Phenolics and Synthetic Food Preservatives against Food Spoilage Yeasts.
FOODS, 12 (6).
ISSN 2304-8158
(2023)
![]() |
Szöveg
Kimanietal_Foods_2023.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | FOODS | |||||||
Publikáció dátuma: | 2023 | |||||||
Kötet: | 12 | |||||||
Szám: | 6 | |||||||
Terjedelem: | 16 | |||||||
Közlemény azonosító: | 1338 | |||||||
ISSN: | 2304-8158 | |||||||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
Nyelv: | angol | |||||||
MTMT rekordazonosító: | 33713784 | |||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.3390/foods12061338 | |||||||
Dátum: | 2023. Már. 24. 08:26 | |||||||
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 24. 08:26 | |||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26831 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |