Kimani Bernard Gitura; Takó Miklós; Gömöri Csilla; Krisch Judit; Papp Tamás; Kerekes Erika Beáta; Vágvölgyi Csaba:
Activity of Binary Combinations of Natural Phenolics and Synthetic Food Preservatives against Food Spoilage Yeasts.
FOODS, 12 (6).
ISSN 2304-8158
(2023)
Szöveg
Kimanietal_Foods_2023.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FOODS |
Publikáció dátuma: | 2023 |
Kötet: | 12 |
Szám: | 6 |
Terjedelem: | 16 |
Közlemény azonosító: | 1338 |
ISSN: | 2304-8158 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 33713784 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.3390/foods12061338 |
Dátum: | 2023. Már. 24. 08:26 |
Utolsó módosítás: | 2023. Már. 24. 08:26 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26831 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |