Activity of Binary Combinations of Natural Phenolics and Synthetic Food Preservatives against Food Spoilage Yeasts

Kimani Bernard Gitura; Takó Miklós; Gömöri Csilla; Krisch Judit; Papp Tamás; Kerekes Erika Beáta; Vágvölgyi Csaba: Activity of Binary Combinations of Natural Phenolics and Synthetic Food Preservatives against Food Spoilage Yeasts.
FOODS, 12 (6). ISSN 2304-8158 (2023)

[thumbnail of Kimanietal_Foods_2023.pdf] Szöveg
Kimanietal_Foods_2023.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOODS
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 12
Szám: 6
Terjedelem: 16
Közlemény azonosító: 1338
ISSN: 2304-8158
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 33713784
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/foods12061338
Dátum: 2023. Már. 24. 08:26
Utolsó módosítás: 2023. Már. 24. 08:26
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26831
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben