Preparation and Evaluation of 6-Gingerol Derivatives as Novel Antioxidants and Antiplatelet Agents

Ahmed Sara Hassan Hassan; Gonda Tímea; Agbadua Orinamhe Godwin; Girst Gábor; Berkecz Róbert; Kúsz Norbert; Tsai Meng-Chun; Chin-Chung Wu; Balogh György Tibor; Hunyadi Attila: Preparation and Evaluation of 6-Gingerol Derivatives as Novel Antioxidants and Antiplatelet Agents.
ANTIOXIDANTS, 12 (3). ISSN 2076-3921 (2023)

[thumbnail of 33709440_cserelt.pdf] Szöveg
33709440_cserelt.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB)
Szerző azonosítók:
Ahmed Sara Hassan Hassan MTMT
Gonda Tímea MTMT
Agbadua Orinamhe Godwin MTMT
Girst Gábor MTMT
Berkecz Róbert MTMT
Kúsz Norbert MTMT
Tsai Meng-Chun
Chin-Chung Wu
Balogh György Tibor MTMT
Hunyadi Attila MTMT
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ANTIOXIDANTS
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 12
Szám: 3
Terjedelem: 18
Közlemény azonosító: 744
ISSN: 2076-3921
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 33709440
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/antiox12030744
Dátum: 2023. Már. 22. 08:19
Utolsó módosítás: 2023. Már. 29. 14:43
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26790
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 6 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben

Loading...