Impact of Short-Time Micronization on Structural and Thermal Properties of Sugar Beet Fibre and Inulin

Djordjević Miljana; Ambrus Rita; Maravić Nikola; Vidović Senka; Šoronja-Simović Dragana; Petrović Jovana; Šereš Zita: Impact of Short-Time Micronization on Structural and Thermal Properties of Sugar Beet Fibre and Inulin.
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, 60 (4). pp. 543-555. ISSN 1330-9862 (2022)

[thumbnail of 33191340_megjelent.pdf] Szöveg
33191340_megjelent.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (3MB) | Másolat kérése
[thumbnail of FoodTechn.pdf] Szöveg
FoodTechn.pdf - Elfogadott verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (1MB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 60
Szám: 4
Oldalak: pp. 543-555
ISSN: 1330-9862
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 33191340
DOI azonosító: https://doi.org/10.17113/ftb.60.04.22.7734
Dátum: 2023. Jan. 23. 11:17
Utolsó módosítás: 2023. Feb. 02. 14:33
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26289

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben