Djordjević Miljana; Ambrus Rita; Maravić Nikola; Vidović Senka; Šoronja-Simović Dragana; Petrović Jovana; Šereš Zita:
Impact of Short-Time Micronization on Structural and Thermal Properties of Sugar Beet Fibre and Inulin.
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, 60 (4).
pp. 543-555.
ISSN 1330-9862
(2022)
Szöveg
33191340_megjelent.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (3MB) | Másolat kérése |
|
Szöveg
FoodTechn.pdf - Elfogadott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (1MB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2022 |
Kötet: | 60 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 543-555 |
ISSN: | 1330-9862 |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 33191340 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.17113/ftb.60.04.22.7734 |
Dátum: | 2023. Jan. 23. 11:17 |
Utolsó módosítás: | 2023. Feb. 02. 14:33 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26289 |
Actions (login required)
Tétel nézet |