Djordjević Miljana; Ambrus Rita; Maravić Nikola; Vidović Senka; Šoronja-Simović Dragana; Petrović Jovana; Šereš Zita:
Impact of Short-Time Micronization on Structural and Thermal Properties of Sugar Beet Fibre and Inulin.
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, 60 (4).
pp. 543-555.
ISSN 1330-9862
(2022)
Szöveg
33191340_megjelent.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (3MB) | Másolat kérése |
|
Szöveg
FoodTechn.pdf - Elfogadott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (1MB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY | |||||||
Publikáció dátuma: | 2022 | |||||||
Kötet: | 60 | |||||||
Szám: | 4 | |||||||
Oldalak: | pp. 543-555 | |||||||
ISSN: | 1330-9862 | |||||||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | |||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
Nyelv: | angol | |||||||
MTMT rekordazonosító: | 33191340 | |||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.17113/ftb.60.04.22.7734 | |||||||
Dátum: | 2023. Jan. 23. 11:17 | |||||||
Utolsó módosítás: | 2023. Feb. 02. 14:33 | |||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26289 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |