Deuterium Content of the Organic Compounds in Food Has an Impact on Tumor Growth in Mice

Somlyai Gábor; Nagy Lajos I.; Puskás László G.; Papp András; Kovács Beáta Z.; Fórizs István; Czuppon György; Somlyai Ildikó: Deuterium Content of the Organic Compounds in Food Has an Impact on Tumor Growth in Mice.
CURRENT ISSUES IN MOLECULAR BIOLOGY, 45 (1). pp. 66-77. ISSN 1467-3037 (2023)

[thumbnail of 33428229.pdf]
Előnézet
Szöveg
33428229.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: CURRENT ISSUES IN MOLECULAR BIOLOGY
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 45
Szám: 1
Oldalak: pp. 66-77
ISSN: 1467-3037
Kar/Egység: Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 33428229
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/cimb45010005
Dátum: 2023. Jan. 10. 12:00
Utolsó módosítás: 2023. Jan. 10. 12:03
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/26069
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 3 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben