Különböző húsalapanyagok színjellemzőinek vizsgálata

Kulcsár Tamás and Erdei Bálint and Mihalkó József: Különböző húsalapanyagok színjellemzőinek vizsgálata.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4). pp. 23-29. ISSN 0866-5125 (2022)

[thumbnail of Konzervujsag2022cikk3-KTEBMJ.pdf] Text
Konzervujsag2022cikk3-KTEBMJ.pdf - Published Version
Restricted access: Logged in users only

Download (1MB) | Request a copy
Creators:
Kulcsár Tamás
Erdei Bálint
Mihalkó József MTMT
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: KONZERVÚJSÁG
Date: 2022
Volume: 2022
Number: 1-4
Page Range: pp. 23-29
ISSN: 0866-5125
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 33399074
Date Deposited: 2022. Dec. 22. 14:57
Last Modified: 2022. Dec. 22. 14:57
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/25867

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year