Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban

Mihalkó József: Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4). pp. 5-13. ISSN 0866-5125 (2022)

[thumbnail of Konzervujsag2022cikk1-MJ.pdf] Text
Konzervujsag2022cikk1-MJ.pdf - Published Version
Restricted access: Logged in users only

Download (474kB) | Request a copy
Creators:
Mihalkó József MTMT
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: KONZERVÚJSÁG
Date: 2022
Volume: 2022
Number: 1-4
Page Range: pp. 5-13
ISSN: 0866-5125
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 33398901
Date Deposited: 2022. Dec. 21. 15:49
Last Modified: 2022. Dec. 21. 15:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/25865

Actions (login required)

View Item View Item