Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban

Mihalkó József: Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4). pp. 5-13. ISSN 0866-5125 (2022)

[thumbnail of Konzervujsag2022cikk1-MJ.pdf] Szöveg
Konzervujsag2022cikk1-MJ.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (474kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: KONZERVÚJSÁG
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 2022
Szám: 1-4
Oldalak: pp. 5-13
ISSN: 0866-5125
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 33398901
Dátum: 2022. Dec. 21. 15:49
Utolsó módosítás: 2022. Dec. 21. 15:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/25865

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben