Mihalkó József:
Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban.
KONZERVÚJSÁG, 2022 (1-4).
pp. 5-13.
ISSN 0866-5125
(2022)
Szöveg
Konzervujsag2022cikk1-MJ.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (474kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | KONZERVÚJSÁG |
Publikáció dátuma: | 2022 |
Kötet: | 2022 |
Szám: | 1-4 |
Oldalak: | pp. 5-13 |
ISSN: | 0866-5125 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 33398901 |
Dátum: | 2022. Dec. 21. 15:49 |
Utolsó módosítás: | 2022. Dec. 21. 15:49 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/25865 |
Actions (login required)
Tétel nézet |