Preparation of 3- O -, 5- O - and N -palmitoyl derivatives of fumonisin B 1 toxin and their characterisation with NMR and LC-HRMS methods

Angeli Cserne; Nagy Tamás Milán; Horváth Levente; Varga Mónika; Szekeres András; Tóth Gábor; Janáky Tamás; Szolomájer János; Kovács Melinda; E Kövér Katalin; Bartók Tibor: Preparation of 3- O -, 5- O - and N -palmitoyl derivatives of fumonisin B 1 toxin and their characterisation with NMR and LC-HRMS methods.
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT, 39 (10). pp. 1759-1771. ISSN 1944-0049 (2022)

[thumbnail of 33085154.pdf] Szöveg
33085154.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (759kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 39
Szám: 10
Oldalak: pp. 1759-1771
ISSN: 1944-0049
Kar/Egység: Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 33085154
DOI azonosító: https://doi.org/10.1080/19440049.2022.2116112
Dátum: 2022. Dec. 15. 15:09
Utolsó módosítás: 2022. Dec. 15. 15:09
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/25808
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben