Eduscho coffee extract effectively inhibits the formation of amyloid-like fibrils by trypsin in aqueous ethanol

Kasi Phanindra Babu; Borics Attila; Molnár Kinga; László Lajos; Kotormán Márta: Eduscho coffee extract effectively inhibits the formation of amyloid-like fibrils by trypsin in aqueous ethanol.
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, 13 (12). pp. 1695-1698. ISSN 1934-578X (2018)

[thumbnail of 2018EduschoCoffeeExtractEffectivelyInhibits1934578x1801301229.pdf]
Előnézet
Szöveg
2018EduschoCoffeeExtractEffectivelyInhibits1934578x1801301229.pdf - Megjelent verzió

Download (364kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 13
Szám: 12
Oldalak: pp. 1695-1698
ISSN: 1934-578X
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30403247
Dátum: 2022. Aug. 01. 09:46
Utolsó módosítás: 2022. Aug. 01. 09:46
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24795
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben