Kasi Phanindra Babu; Borics Attila; Molnár Kinga; László Lajos; Kotormán Márta:
Eduscho coffee extract effectively inhibits the formation of amyloid-like fibrils by trypsin in aqueous ethanol.
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, 13 (12).
pp. 1695-1698.
ISSN 1934-578X
(2018)
Előnézet |
Szöveg
2018EduschoCoffeeExtractEffectivelyInhibits1934578x1801301229.pdf - Megjelent verzió Download (364kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS |
Publikáció dátuma: | 2018 |
Kötet: | 13 |
Szám: | 12 |
Oldalak: | pp. 1695-1698 |
ISSN: | 1934-578X |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30403247 |
Dátum: | 2022. Aug. 01. 09:46 |
Utolsó módosítás: | 2022. Aug. 01. 09:46 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24795 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 4 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |