Avocado Juice Prevents the Formation of Trypsin Amyloid-Like Fibrils in Aqueous Ethanol

Kasi Phanindra Babu; Kotormán Márta: Avocado Juice Prevents the Formation of Trypsin Amyloid-Like Fibrils in Aqueous Ethanol.
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, 14 (5). pp. 1-5. ISSN 1934-578X (2019)

[thumbnail of 2019AvocadoJuicePreventstheFormationof.pdf]
Előnézet
Szöveg
2019AvocadoJuicePreventstheFormationof.pdf - Megjelent verzió

Download (868kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS
Publikáció dátuma: 2019
Kötet: 14
Szám: 5
Oldalak: pp. 1-5
ISSN: 1934-578X
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 30704314
DOI azonosító: https://doi.org/10.1177/1934578X19851410
Dátum: 2022. Aug. 01. 08:26
Utolsó módosítás: 2022. Aug. 01. 08:26
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24790
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben