Kasi Phanindra Babu; Kotormán Márta:
Avocado Juice Prevents the Formation of Trypsin Amyloid-Like Fibrils in Aqueous Ethanol.
NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, 14 (5).
pp. 1-5.
ISSN 1934-578X
(2019)
Előnézet |
Szöveg
2019AvocadoJuicePreventstheFormationof.pdf - Megjelent verzió Download (868kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS |
Publikáció dátuma: | 2019 |
Kötet: | 14 |
Szám: | 5 |
Oldalak: | pp. 1-5 |
ISSN: | 1934-578X |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 30704314 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1177/1934578X19851410 |
Dátum: | 2022. Aug. 01. 08:26 |
Utolsó módosítás: | 2022. Aug. 01. 08:26 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24790 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |