Coffee extracts effectively inhibit the formation of α-chymotrypsin amyloid-like fibrils in aqueous ethanol in vitro

Kotormán Márta; Bedő Vanda Andrea: Coffee extracts effectively inhibit the formation of α-chymotrypsin amyloid-like fibrils in aqueous ethanol in vitro.
BIOLOGIA FUTURA, 71. pp. 147-152. ISSN 2676-8615 (2020)

[thumbnail of 2020Kotorman-Bedo2020_Article_CoffeeExtractsEffectivelyInhibvegleges.pdf]
Előnézet
Szöveg
2020Kotorman-Bedo2020_Article_CoffeeExtractsEffectivelyInhibvegleges.pdf - Megjelent verzió

Download (713kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: BIOLOGIA FUTURA
Publikáció dátuma: 2020
Kötet: 71
Oldalak: pp. 147-152
ISSN: 2676-8615
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31312549
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s42977-020-00006-8
Dátum: 2022. Júl. 29. 15:59
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 29. 15:59
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24788
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben