Villangó Szabolcs; Pálfi Zita; Pálfi Xénia; Szekeres András; Bencsik Ottó; Zsófi Zsolt:
The effect of harvest time and vintage year on the phenolic composition of Nero and Bianca wines.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 51 (2).
pp. 290-301.
ISSN 0139-3006
(2022)
Előnézet |
Szöveg
2022-ActaAlimentaria-Villango.pdf - Megjelent verzió Download (604kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE | ||||||
Publikáció dátuma: | 2022 | ||||||
Kötet: | 51 | ||||||
Szám: | 2 | ||||||
Oldalak: | pp. 290-301 | ||||||
ISSN: | 0139-3006 | ||||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | ||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||||
Nyelv: | angol | ||||||
MTMT rekordazonosító: | 32761892 | ||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2022.00040 | ||||||
Dátum: | 2022. Júl. 20. 13:24 | ||||||
Utolsó módosítás: | 2022. Júl. 20. 13:24 | ||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24738 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |