Kotogán Alexandra; Furka Zsófia Terézia; Kovács Tamás; Volford Bettina; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Huynh Thu; Szekeres András; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Mondal Keshab Chandra:
Hydrolysis of Edible Oils by Fungal Lipases: An Effective Tool to Produce Bioactive Extracts with Antioxidant and Antimicrobial Potential.
FOODS, 11 (12).
Terjedelem: 19 p.-Azonosító: 1711.
ISSN 2304-8158
(2022)
Előnézet |
Szöveg
Kotoganetal_Foods_2022.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | FOODS |
Publikáció dátuma: | 2022 |
Kötet: | 11 |
Szám: | 12 |
Oldalak: | Terjedelem: 19 p.-Azonosító: 1711 |
ISSN: | 2304-8158 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 32872836 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.3390/foods11121711 |
Dátum: | 2022. Jún. 13. 13:27 |
Utolsó módosítás: | 2022. Jún. 13. 13:27 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24518 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 5 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |