Hydrolysis of Edible Oils by Fungal Lipases: An Effective Tool to Produce Bioactive Extracts with Antioxidant and Antimicrobial Potential

Kotogán Alexandra; Furka Zsófia Terézia; Kovács Tamás; Volford Bettina; Papp Dóra Anna; Varga Mónika; Huynh Thu; Szekeres András; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Kerekes Erika Beáta; Takó Miklós; Mondal Keshab Chandra: Hydrolysis of Edible Oils by Fungal Lipases: An Effective Tool to Produce Bioactive Extracts with Antioxidant and Antimicrobial Potential.
FOODS, 11 (12). Terjedelem: 19 p.-Azonosító: 1711. ISSN 2304-8158 (2022)

[thumbnail of Kotoganetal_Foods_2022.pdf]
Előnézet
Szöveg
Kotoganetal_Foods_2022.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Szerző azonosítók:
Kotogán Alexandra MTMT
Furka Zsófia Terézia
Kovács Tamás MTMT
Volford Bettina MTMT
Papp Dóra Anna MTMT
Varga Mónika MTMT
Huynh Thu MTMT
Szekeres András MTMT
Papp Tamás MTMT
Vágvölgyi Csaba MTMT
Kerekes Erika Beáta MTMT
Takó Miklós MTMT
Mondal Keshab Chandra
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOODS
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 11
Szám: 12
Oldalak: Terjedelem: 19 p.-Azonosító: 1711
ISSN: 2304-8158
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32872836
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/foods11121711
Dátum: 2022. Jún. 13. 13:27
Utolsó módosítás: 2022. Jún. 13. 13:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24518
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 7 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben