Preparation of rice fermented food using root of Asparagus racemosus as herbal starter and assessment of its nutrient profile

Hor Papan Kumar; Goswami Debabrata; Ghosh Kuntal; Takó Miklós; Halder Suman Kumar; Mondal Keshab Chandra: Preparation of rice fermented food using root of Asparagus racemosus as herbal starter and assessment of its nutrient profile.
SYSTEMS MICROBIOLOGY AND BIOMANUFACTURING, 2. pp. 147-156. ISSN 2662-7655 (2022)

[thumbnail of Horetal_SystemsMicrobiologyandBiomanufacturing_2022.pdf] Szöveg
Horetal_SystemsMicrobiologyandBiomanufacturing_2022.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (982kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: SYSTEMS MICROBIOLOGY AND BIOMANUFACTURING
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 2
Oldalak: pp. 147-156
ISSN: 2662-7655
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32132861
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s43393-021-00046-8
Dátum: 2022. Jún. 07. 11:19
Utolsó módosítás: 2022. Jún. 07. 11:19
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24495

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben