Hor Papan Kumar; Goswami Debabrata; Ghosh Kuntal; Takó Miklós; Halder Suman Kumar; Mondal Keshab Chandra:
Preparation of rice fermented food using root of Asparagus racemosus as herbal starter and assessment of its nutrient profile.
SYSTEMS MICROBIOLOGY AND BIOMANUFACTURING, 2.
pp. 147-156.
ISSN 2662-7655
(2022)
Szöveg
Horetal_SystemsMicrobiologyandBiomanufacturing_2022.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (982kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | SYSTEMS MICROBIOLOGY AND BIOMANUFACTURING |
Publikáció dátuma: | 2022 |
Kötet: | 2 |
Oldalak: | pp. 147-156 |
ISSN: | 2662-7655 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 32132861 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s43393-021-00046-8 |
Dátum: | 2022. Jún. 07. 11:19 |
Utolsó módosítás: | 2022. Jún. 07. 11:19 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24495 |
Actions (login required)
Tétel nézet |