Development and validation of a RP-HPLC-DAD method for quantification of charantin in Momordica charantia products

Laczkó-Zöld Eszter; Bacsadi Blanka; Horváth Attila; Csupor Dezső: Development and validation of a RP-HPLC-DAD method for quantification of charantin in Momordica charantia products.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 104. Terjedelem: 6 p-Azonosító: 104161. ISSN 0889-1575 (2021)

[thumbnail of JFCA2021LaczkoZold.pdf] Szöveg
JFCA2021LaczkoZold.pdf - NEM RÉSZLETEZETT
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (779kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
Publikáció dátuma: 2021
Kötet: 104
Oldalak: Terjedelem: 6 p-Azonosító: 104161
ISSN: 0889-1575
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32182543
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2021.104161
Dátum: 2022. Már. 08. 09:23
Utolsó módosítás: 2022. Már. 08. 09:23
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/23800
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben