Laczkó-Zöld Eszter; Bacsadi Blanka; Horváth Attila; Csupor Dezső:
Development and validation of a RP-HPLC-DAD method for quantification of charantin in Momordica charantia products.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 104.
Terjedelem: 6 p-Azonosító: 104161.
ISSN 0889-1575
(2021)
Szöveg
JFCA2021LaczkoZold.pdf - NEM RÉSZLETEZETT Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (779kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS |
Publikáció dátuma: | 2021 |
Kötet: | 104 |
Oldalak: | Terjedelem: 6 p-Azonosító: 104161 |
ISSN: | 0889-1575 |
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 32182543 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.jfca.2021.104161 |
Dátum: | 2022. Már. 08. 09:23 |
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 08. 09:23 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/23800 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |