Laczkó-Zöld Eszter; Bacsadi Blanka; Horváth Attila; Csupor Dezső:
Development and validation of a RP-HPLC-DAD method for quantification of charantin in Momordica charantia products.
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 104.
Terjedelem: 6 p-Azonosító: 104161.
ISSN 0889-1575
(2021)
![]() |
Szöveg
JFCA2021LaczkoZold.pdf - NEM RÉSZLETEZETT Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (779kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS | ||||
Publikáció dátuma: | 2021 | ||||
Kötet: | 104 | ||||
Oldalak: | Terjedelem: 6 p-Azonosító: 104161 | ||||
ISSN: | 0889-1575 | ||||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 32182543 | ||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.jfca.2021.104161 | ||||
Dátum: | 2022. Már. 08. 09:23 | ||||
Utolsó módosítás: | 2022. Már. 08. 09:23 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/23800 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |