Physicochemical properties, nutrient profile, microbial stability, and sensory evaluation of cupcakes enriched with pomegranate seed oil

D. Esther Lydia; Mohandas Anuja; Priya Shanmugha; Sarah Jane Monica; Gajdács Márió; Khusro Ameer; Alghamdi Saad; Almehmadi Mazen; Kahrizi Danial; Khayam Sahibzada Muhammad Umar: Physicochemical properties, nutrient profile, microbial stability, and sensory evaluation of cupcakes enriched with pomegranate seed oil.
CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGY, 67 (4). pp. 33-41. ISSN 0145-5680 (2021)

[thumbnail of 4035-ArticleText-9708-10209-10-20211230.pdf] Szöveg
4035-ArticleText-9708-10209-10-20211230.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (322kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGY
Publikáció dátuma: 2021
Kötet: 67
Szám: 4
Oldalak: pp. 33-41
ISSN: 0145-5680
Kar/Egység: Fogorvostudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32499074
DOI azonosító: https://doi.org/10.14715/cmb/2021.67.4.5
Dátum: 2022. Jan. 06. 08:15
Utolsó módosítás: 2022. Jan. 06. 08:15
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/23136
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben