D. Esther Lydia; Mohandas Anuja; Priya Shanmugha; Sarah Jane Monica; Gajdács Márió; Khusro Ameer; Alghamdi Saad; Almehmadi Mazen; Kahrizi Danial; Khayam Sahibzada Muhammad Umar:
Physicochemical properties, nutrient profile, microbial stability, and sensory evaluation of cupcakes enriched with pomegranate seed oil.
CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGY, 67 (4).
pp. 33-41.
ISSN 0145-5680
(2021)
Szöveg
4035-ArticleText-9708-10209-10-20211230.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (322kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGY |
Publikáció dátuma: | 2021 |
Kötet: | 67 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 33-41 |
ISSN: | 0145-5680 |
Kar/Egység: | Fogorvostudományi Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 32499074 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.14715/cmb/2021.67.4.5 |
Dátum: | 2022. Jan. 06. 08:15 |
Utolsó módosítás: | 2022. Jan. 06. 08:15 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/23136 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |