Dobolyi Csaba; Inotai Katalin; Batáné Vidács Ildikó; Sárkány D.; Csernus Olívia; Kocsubé Sándor; Tóth Balázs; Szekeres András; Kukolya József:
Isolation and Detailed Characterisation of the First Sterigmatocystin Hyperproducer Mould Strain in Hungary.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 50 (2).
pp. 247-258.
ISSN 0139-3006
(2021)
Előnézet |
Szöveg
15882535-ActaAlimentariaIsolationanddetailedcharacterisationofthefirststerigmatocystinhyperproducermouldstraininHungary.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE | |||||||||
Publikáció dátuma: | 2021 | |||||||||
Kötet: | 50 | |||||||||
Szám: | 2 | |||||||||
Oldalak: | pp. 247-258 | |||||||||
ISSN: | 0139-3006 | |||||||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||||
Nyelv: | angol | |||||||||
MTMT rekordazonosító: | 31893153 | |||||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2020.00326 | |||||||||
Dátum: | 2021. Dec. 10. 08:19 | |||||||||
Utolsó módosítás: | 2021. Dec. 10. 08:19 | |||||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/23040 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |