Kristó Katalin; Csík Elvira; Sebők Dániel; Kukovecz Ákos; Sovány Tamás; Regdon Géza (ifj.); Pannonhalminé Csóka Ildikó; Penke Botond; Hódi Klára:
Effects of the controlled temperature in the production of high-shear granulated protein-containing granules.
POWDER TECHNOLOGY, 395.
pp. 758-765.
ISSN 0032-5910
(2022)
![]() |
Szöveg
S0032591021008792token8B2254FCFE0E449E074343638E996C701CA536A8DC55D08579A7B534189F46A13A5E69B1D28D7607EFA3D96EDDF0F956originRegioneu-west-1originCreation20211124080236 - Megjelent verzió Download (2MB) |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | POWDER TECHNOLOGY | |||||||||
Publikáció dátuma: | 2022 | |||||||||
Kötet: | 395 | |||||||||
Oldalak: | pp. 758-765 | |||||||||
ISSN: | 0032-5910 | |||||||||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
|||||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||||
Nyelv: | angol | |||||||||
MTMT rekordazonosító: | 32473079 | |||||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.powtec.2021.10.003 | |||||||||
Dátum: | 2021. Nov. 26. 08:21 | |||||||||
Utolsó módosítás: | 2021. Nov. 26. 08:24 | |||||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22928 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |