Effects of the controlled temperature in the production of high-shear granulated protein-containing granules

Kristó Katalin; Csík Elvira; Sebők Dániel; Kukovecz Ákos; Sovány Tamás; Regdon Géza (ifj.); Pannonhalminé Csóka Ildikó; Penke Botond; Hódi Klára: Effects of the controlled temperature in the production of high-shear granulated protein-containing granules.
POWDER TECHNOLOGY, 395. pp. 758-765. ISSN 0032-5910 (2022)

[thumbnail of S0032591021008792token8B2254FCFE0E449E074343638E996C701CA536A8DC55D08579A7B534189F46A13A5E69B1D28D7607EFA3D96EDDF0F956originRegioneu-west-1originCreation20211124080236] Szöveg
S0032591021008792token8B2254FCFE0E449E074343638E996C701CA536A8DC55D08579A7B534189F46A13A5E69B1D28D7607EFA3D96EDDF0F956originRegioneu-west-1originCreation20211124080236 - Megjelent verzió

Download (2MB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: POWDER TECHNOLOGY
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 395
Oldalak: pp. 758-765
ISSN: 0032-5910
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32473079
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.powtec.2021.10.003
Dátum: 2021. Nov. 26. 08:21
Utolsó módosítás: 2021. Nov. 26. 08:24
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22928
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben