Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások – egy kvantitatív felmérés alapján

Lendvai Edina; Keresztély Klaudia: Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások – egy kvantitatív felmérés alapján.
In: ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás. Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, pp. 257-265. (2021) ISBN 9786156032409

[thumbnail of Lendvai-Kereszteny.pdf]
Előnézet
Szöveg
Lendvai-Kereszteny.pdf - NEM RÉSZLETEZETT

Download (491kB) | Előnézet
[thumbnail of 32226038címlap_tartj.pdf]
Előnézet
Szöveg
32226038címlap_tartj.pdf

Download (502kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2021
Terjedelem: 9
Oldalak: pp. 257-265
ISBN: 9786156032409
Kiadó: Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 32226038
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2021. Okt. 09. 11:25
Utolsó módosítás: 2021. Okt. 09. 11:25
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22604

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben