Lendvai Edina; Keresztély Klaudia:
Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások – egy kvantitatív felmérés alapján.
In:
ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás.
Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, pp. 257-265.
(2021)
ISBN 9786156032409
Előnézet |
Szöveg
Lendvai-Kereszteny.pdf - NEM RÉSZLETEZETT Download (491kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
32226038címlap_tartj.pdf Download (502kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2021 |
Terjedelem: | 9 |
Oldalak: | pp. 257-265 |
ISBN: | 9786156032409 |
Kiadó: | Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet |
Kiadás helye: | Nyíregyháza |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 32226038 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2021. Okt. 09. 11:25 |
Utolsó módosítás: | 2021. Okt. 09. 11:25 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22604 |
Actions (login required)
Tétel nézet |