Lendvai Edina and Keresztély Klaudia:
Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások – egy kvantitatív felmérés alapján.
In:
ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás.
Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, pp. 257-265.
(2021)
ISBN 9786156032409
Preview |
Text
Lendvai-Kereszteny.pdf - NEM RÉSZLETEZETT Download (491kB) | Preview |
Preview |
Text
32226038címlap_tartj.pdf Download (502kB) | Preview |
Creators: |
|
||
---|---|---|---|
Item Type: | Book Section | ||
Date: | 2021 | ||
Number of Pages: | 9 | ||
Page Range: | pp. 257-265 | ||
ISBN: | 9786156032409 | ||
Publisher: | Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet | ||
Place of Publication: | Nyíregyháza | ||
Faculty/Unit: | Faculty of Engineering | ||
Institution: | University of Szeged (2000-) | ||
Language: | Hungarian | ||
MTMT rekordazonosító: | 32226038 | ||
Related URLs: | |||
Date Deposited: | 2021. Oct. 09. 11:25 | ||
Last Modified: | 2021. Oct. 09. 11:25 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22604 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |