Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások – egy kvantitatív felmérés alapján

Lendvai Edina and Keresztély Klaudia: Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások – egy kvantitatív felmérés alapján.
In: ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás. Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, pp. 257-265. (2021) ISBN 9786156032409

[thumbnail of Lendvai-Kereszteny.pdf]
Preview
Text
Lendvai-Kereszteny.pdf - NEM RÉSZLETEZETT

Download (491kB) | Preview
[thumbnail of 32226038címlap_tartj.pdf]
Preview
Text
32226038címlap_tartj.pdf

Download (502kB) | Preview
Creators:
Lendvai Edina MTMT
Keresztély Klaudia
Item Type: Book Section
Date: 2021
Number of Pages: 9
Page Range: pp. 257-265
ISBN: 9786156032409
Publisher: Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet
Place of Publication: Nyíregyháza
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 32226038
Related URLs:
Date Deposited: 2021. Oct. 09. 11:25
Last Modified: 2021. Oct. 09. 11:25
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22604

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year