Lendvai Edina; Keresztély Klaudia:
Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások – egy kvantitatív felmérés alapján.
In:
ŐSHONOS- ÉS TÁJFAJTÁK – ÖKOTERMÉKEK – EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS – VIDÉKFEJLESZTÉS Minőségi élelmiszerek – Egészséges környezet – Fenntartható vidéki gazdálkodás.
Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, pp. 257-265.
(2021)
ISBN 9786156032409
Előnézet |
Szöveg
Lendvai-Kereszteny.pdf - NEM RÉSZLETEZETT Download (491kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
32226038címlap_tartj.pdf Download (502kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||
---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | ||
Publikáció dátuma: | 2021 | ||
Terjedelem: | 9 | ||
Oldalak: | pp. 257-265 | ||
ISBN: | 9786156032409 | ||
Kiadó: | Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet | ||
Kiadás helye: | Nyíregyháza | ||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem | ||
Nyelv: | magyar | ||
MTMT rekordazonosító: | 32226038 | ||
Kapcsolódó URL-ek: | |||
Dátum: | 2021. Okt. 09. 11:25 | ||
Utolsó módosítás: | 2021. Okt. 09. 11:25 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/22604 |
Actions (login required)
Tétel nézet |