Kimani Bernard Gitura; Kerekes Erika Beáta; Szebenyi Csilla; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Takó Miklós:
In Vitro Activity of Selected Phenolic Compounds against Planktonic and Biofilm Cells of Food-Contaminating Yeasts.
FOODS, 10 (7).
Terjedelem: 14-Azonosító: 1652.
ISSN 2304-8158
(2021)
Előnézet |
Szöveg
Kimanietal_Foods_2021.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||||||
Folyóirat/kiadvány címe: | FOODS | |||||||
Publikáció dátuma: | 2021 | |||||||
Kötet: | 10 | |||||||
Szám: | 7 | |||||||
Oldalak: | Terjedelem: 14-Azonosító: 1652 | |||||||
ISSN: | 2304-8158 | |||||||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||||||
Nyelv: | angol | |||||||
MTMT rekordazonosító: | 32106232 | |||||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.3390/foods10071652 | |||||||
Dátum: | 2021. Júl. 19. 11:27 | |||||||
Utolsó módosítás: | 2021. Júl. 19. 11:27 | |||||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21917 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 20 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |