In Vitro Activity of Selected Phenolic Compounds against Planktonic and Biofilm Cells of Food-Contaminating Yeasts

Kimani Bernard Gitura; Kerekes Erika Beáta; Szebenyi Csilla; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Takó Miklós: In Vitro Activity of Selected Phenolic Compounds against Planktonic and Biofilm Cells of Food-Contaminating Yeasts.
FOODS, 10 (7). Terjedelem: 14-Azonosító: 1652. ISSN 2304-8158 (2021)

[thumbnail of Kimanietal_Foods_2021.pdf]
Előnézet
Szöveg
Kimanietal_Foods_2021.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOODS
Publikáció dátuma: 2021
Kötet: 10
Szám: 7
Oldalak: Terjedelem: 14-Azonosító: 1652
ISSN: 2304-8158
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32106232
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/foods10071652
Dátum: 2021. Júl. 19. 11:27
Utolsó módosítás: 2021. Júl. 19. 11:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21917
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 14 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben