Húsipari szennyvizek szervesanyagtartalmának csökkentése mikrohullámmal intenzifikált oxidációs reakció segítségével

Jákói Zoltán; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia: Húsipari szennyvizek szervesanyagtartalmának csökkentése mikrohullámmal intenzifikált oxidációs reakció segítségével.
MASZESZ HÍRCSATORNA, 2021 (2). pp. 34-40. (2021)

[thumbnail of JZPMaszeszHCS.pdf]
Előnézet
Szöveg
JZPMaszeszHCS.pdf - Megjelent verzió

Download (292kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: MASZESZ HÍRCSATORNA
Publikáció dátuma: 2021
Kötet: 2021
Szám: 2
Oldalak: pp. 34-40
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 32072552
Dátum: 2021. Jún. 21. 11:19
Utolsó módosítás: 2021. Jún. 21. 11:19
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21679

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben