Jákói Zoltán; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia:
Húsipari szennyvizek szervesanyagtartalmának csökkentése mikrohullámmal intenzifikált oxidációs reakció segítségével.
MASZESZ HÍRCSATORNA, 2021 (2).
pp. 34-40.
(2021)
Előnézet |
Szöveg
JZPMaszeszHCS.pdf - Megjelent verzió Download (292kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | MASZESZ HÍRCSATORNA |
Publikáció dátuma: | 2021 |
Kötet: | 2021 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 34-40 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 32072552 |
Dátum: | 2021. Jún. 21. 11:19 |
Utolsó módosítás: | 2021. Jún. 21. 11:19 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21679 |
Actions (login required)
Tétel nézet |