Jákói Zoltán; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia:
Húsipari szennyvizek szervesanyagtartalmának csökkentése mikrohullámmal intenzifikált oxidációs reakció segítségével.
MASZESZ HÍRCSATORNA, 2021 (2).
pp. 34-40.
(2021)
Előnézet |
Szöveg
JZPMaszeszHCS.pdf - Megjelent verzió Download (292kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
Folyóirat/kiadvány címe: | MASZESZ HÍRCSATORNA | |||
Publikáció dátuma: | 2021 | |||
Kötet: | 2021 | |||
Szám: | 2 | |||
Oldalak: | pp. 34-40 | |||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |||
Nyelv: | magyar | |||
MTMT rekordazonosító: | 32072552 | |||
Dátum: | 2021. Jún. 21. 11:19 | |||
Utolsó módosítás: | 2021. Jún. 21. 11:19 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21679 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |