Ammar Al-Farga; Siddeeg Azhari; Aqlan Faisal M.; Howladar Saad M.; Refai Mohammed Y.; Afifi Mohamed; Ali Haytham A.; Hajjar Dina; Sulamain Mohamed G.M.; Chamba Moses V.M.; Kimani Bernard Gitura; Saleh Anwar; Baeshen Mohammed:
Shelf life extension of wheat bread by alhydwan flour and Carboxymethylcellulose and improvement of their quality characteristics, dough rheological and microstructure.
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 156.
pp. 851-857.
ISSN 0141-8130
(2020)
Szöveg
1-s2.0-S0141813020328774-main.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (1MB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES |
Publikáció dátuma: | 2020 |
Kötet: | 156 |
Oldalak: | pp. 851-857 |
ISSN: | 0141-8130 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 32069299 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2020.04.023 |
Dátum: | 2021. Jún. 18. 13:11 |
Utolsó módosítás: | 2021. Jún. 18. 13:11 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21661 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 9 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |