Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates

Jesus, de Jany Hellen Ferreira; Szilágyi Imre Miklós; Regdon Géza (ifj.); Cavalheiro Éder Tadeu Gomes: Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates.
FOOD CHEMISTRY, 337. Terjedelem: 9 p-Azobnosító: 127770. ISSN 0308-8146 (2021)

[thumbnail of 138-Jesus-Szilagyi-Regdon-Cavalheiro-Food-Chemistry-337-127770-2021.pdf] Szöveg
138-Jesus-Szilagyi-Regdon-Cavalheiro-Food-Chemistry-337-127770-2021.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (917kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: FOOD CHEMISTRY
Publikáció dátuma: 2021
Kötet: 337
Oldalak: Terjedelem: 9 p-Azobnosító: 127770
ISSN: 0308-8146
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31615254
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127770
Dátum: 2021. Jún. 16. 09:38
Utolsó módosítás: 2021. Jún. 16. 09:38
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21649
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 11 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben