Jesus, de Jany Hellen Ferreira; Szilágyi Imre Miklós; Regdon Géza (ifj.); Cavalheiro Éder Tadeu Gomes:
Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates.
FOOD CHEMISTRY, 337.
Terjedelem: 9 p-Azobnosító: 127770.
ISSN 0308-8146
(2021)
![]() |
Szöveg
138-Jesus-Szilagyi-Regdon-Cavalheiro-Food-Chemistry-337-127770-2021.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (917kB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
||||
---|---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD CHEMISTRY | ||||
Publikáció dátuma: | 2021 | ||||
Kötet: | 337 | ||||
Oldalak: | Terjedelem: 9 p-Azobnosító: 127770 | ||||
ISSN: | 0308-8146 | ||||
Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | ||||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
Nyelv: | angol | ||||
MTMT rekordazonosító: | 31615254 | ||||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127770 | ||||
Dátum: | 2021. Jún. 16. 09:38 | ||||
Utolsó módosítás: | 2021. Jún. 16. 09:38 | ||||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21649 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 19 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |