Jesus, de Jany Hellen Ferreira; Szilágyi Imre Miklós; Regdon Géza (ifj.); Cavalheiro Éder Tadeu Gomes:
Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates.
FOOD CHEMISTRY, 337.
Terjedelem: 9 p-Azobnosító: 127770.
ISSN 0308-8146
(2021)
|
Szöveg
138-Jesus-Szilagyi-Regdon-Cavalheiro-Food-Chemistry-337-127770-2021.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (917kB) | Másolat kérése |
| Szerző azonosítók: |
|
||||
|---|---|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||||
| Folyóirat/kiadvány címe: | FOOD CHEMISTRY | ||||
| Publikáció dátuma: | 2021 | ||||
| Kötet: | 337 | ||||
| Oldalak: | Terjedelem: 9 p-Azobnosító: 127770 | ||||
| ISSN: | 0308-8146 | ||||
| Kar/Egység: | Gyógyszerésztudományi Kar | ||||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||||
| Nyelv: | angol | ||||
| MTMT rekordazonosító: | 31615254 | ||||
| DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.127770 | ||||
| Dátum: | 2021. Jún. 16. 09:38 | ||||
| Utolsó módosítás: | 2021. Jún. 16. 09:38 | ||||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21649 |
| Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 19 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika