Mihalkó József:
Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával.
KONZERVÚJSÁG, 1-4.
pp. 27-34.
ISSN 0866-5125
(2020)
![]() |
Szöveg
Vorosarusotartalmanakcsokkentesezabkorpafelhasznalasaval-MJ.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (2MB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
|
---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |
Folyóirat/kiadvány címe: | KONZERVÚJSÁG | |
Publikáció dátuma: | 2020 | |
Kötet: | 1-4 | |
Oldalak: | pp. 27-34 | |
ISSN: | 0866-5125 | |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |
Nyelv: | magyar | |
MTMT rekordazonosító: | 32001159 | |
Dátum: | 2021. Máj. 07. 14:04 | |
Utolsó módosítás: | 2021. Máj. 07. 14:04 | |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21387 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |