Mihalkó József:
Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In:
Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában II. kötet.
Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, pp. 79-97.
(2021)
ISBN 9786155586736
Preview |
Text
MihalkoJozsef-KFIA.pdf - Published Version Download (1MB) | Preview |
Preview |
Text
31933395_címlap_tartj.pdf - Published Version Download (346kB) | Preview |
Creators: |
|
|
---|---|---|
Item Type: | Book Section | |
Date: | 2021 | |
Number of Pages: | 19 | |
Page Range: | pp. 79-97 | |
ISBN: | 9786155586736 | |
Publisher: | Doktoranduszok Országos Szövetsége | |
Place of Publication: | Budapest | |
Faculty/Unit: | Faculty of Engineering | |
Institution: | University of Szeged (2000-) | |
Language: | Hungarian | |
MTMT rekordazonosító: | 31933395 | |
Related URLs: | ||
Date Deposited: | 2021. Mar. 29. 12:22 | |
Last Modified: | 2021. Mar. 29. 12:22 | |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21125 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |