Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása

Mihalkó József: Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In: Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában II. kötet. Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, pp. 79-97. (2021) ISBN 9786155586736

[thumbnail of MihalkoJozsef-KFIA.pdf]
Preview
Text
MihalkoJozsef-KFIA.pdf - Published Version

Download (1MB) | Preview
[thumbnail of 31933395_címlap_tartj.pdf]
Preview
Text
31933395_címlap_tartj.pdf - Published Version

Download (346kB) | Preview
Creators:
Mihalkó József MTMT
Item Type: Book Section
Date: 2021
Number of Pages: 19
Page Range: pp. 79-97
ISBN: 9786155586736
Publisher: Doktoranduszok Országos Szövetsége
Place of Publication: Budapest
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 31933395
Related URLs:
Date Deposited: 2021. Mar. 29. 12:22
Last Modified: 2021. Mar. 29. 12:22
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21125

Actions (login required)

View Item View Item