Mihalkó József:
Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In:
Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában II. kötet.
Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, pp. 79-97.
(2021)
ISBN 9786155586736
Előnézet |
Szöveg
MihalkoJozsef-KFIA.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
31933395_címlap_tartj.pdf - Megjelent verzió Download (346kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
|
---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | |
Publikáció dátuma: | 2021 | |
Terjedelem: | 19 | |
Oldalak: | pp. 79-97 | |
ISBN: | 9786155586736 | |
Kiadó: | Doktoranduszok Országos Szövetsége | |
Kiadás helye: | Budapest | |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | |
Nyelv: | magyar | |
MTMT rekordazonosító: | 31933395 | |
Kapcsolódó URL-ek: | ||
Dátum: | 2021. Már. 29. 12:22 | |
Utolsó módosítás: | 2021. Már. 29. 12:22 | |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21125 |
Actions (login required)
Tétel nézet |