Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása

Mihalkó József: Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In: Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában II. kötet. Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, pp. 79-97. (2021) ISBN 9786155586736

[thumbnail of MihalkoJozsef-KFIA.pdf]
Előnézet
Szöveg
MihalkoJozsef-KFIA.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of 31933395_címlap_tartj.pdf]
Előnézet
Szöveg
31933395_címlap_tartj.pdf - Megjelent verzió

Download (346kB) | Előnézet
Szerző azonosítók:
Mihalkó József MTMT
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2021
Terjedelem: 19
Oldalak: pp. 79-97
ISBN: 9786155586736
Kiadó: Doktoranduszok Országos Szövetsége
Kiadás helye: Budapest
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem (2000-)
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 31933395
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2021. Már. 29. 12:22
Utolsó módosítás: 2021. Már. 29. 12:22
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21125

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben