Effect of heat treatment on amino acid intercalated in montmorillonite

Kollár Tibor, Pálinkó István, Kiricsi Imre: Effect of heat treatment on amino acid intercalated in montmorillonite.
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 79 (3). pp. 533-535. ISSN 1388-6150 (2005)

[img] Szöveg
1067520.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (188kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Természettudományi és Informatikai Kar
Tanszék: Szerves Kémiai Tanszék
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 1067520
DOI azonosító: 10.1007/s10973-005-0575-z
Dátum: 2013. Jan. 24. 10:20
Utolsó módosítás: 2013. Jan. 24. 14:15
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2105

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben