Kollár Tibor; Pálinkó István; Kiricsi Imre:
Effect of heat treatment on amino acid intercalated in montmorillonite.
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 79 (3).
pp. 533-535.
ISSN 1388-6150
(2005)
Szöveg
1067520.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (188kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Journal of Thermal Analysis and Calorimetry |
Publikáció dátuma: | 2005 |
Kötet: | 79 |
Szám: | 3 |
Oldalak: | pp. 533-535 |
ISSN: | 1388-6150 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Tanszék: | Szerves Kémiai Tanszék |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1067520 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s10973-005-0575-z |
Dátum: | 2013. Jan. 24. 10:20 |
Utolsó módosítás: | 2018. Jún. 25. 11:41 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2105 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 10 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |