Kollár Tibor; Pálinkó István; Kiricsi Imre:
Effect of heat treatment on amino acid intercalated in montmorillonite.
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 79 (3).
pp. 533-535.
ISSN 1388-6150
(2005)
Szöveg
1067520.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (188kB) |
Szerző azonosítók: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | |||
Folyóirat/kiadvány címe: | Journal of Thermal Analysis and Calorimetry | |||
Publikáció dátuma: | 2005 | |||
Kötet: | 79 | |||
Szám: | 3 | |||
Oldalak: | pp. 533-535 | |||
ISSN: | 1388-6150 | |||
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar | |||
Tanszék: | Szerves Kémiai Tanszék | |||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem | |||
Nyelv: | angol | |||
MTMT rekordazonosító: | 1067520 | |||
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s10973-005-0575-z | |||
Dátum: | 2013. Jan. 24. 10:20 | |||
Utolsó módosítás: | 2018. Jún. 25. 11:41 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2105 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 10 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |