Effect of heat treatment on amino acid intercalated in montmorillonite

Kollár Tibor; Pálinkó István; Kiricsi Imre: Effect of heat treatment on amino acid intercalated in montmorillonite.
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 79 (3). pp. 533-535. ISSN 1388-6150 (2005)

[thumbnail of 1067520.pdf] Szöveg
1067520.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (188kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
Publikáció dátuma: 2005
Kötet: 79
Szám: 3
Oldalak: pp. 533-535
ISSN: 1388-6150
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Tanszék: Szerves Kémiai Tanszék
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1067520
DOI azonosító: https://doi.org/10.1007/s10973-005-0575-z
Dátum: 2013. Jan. 24. 10:20
Utolsó módosítás: 2018. Jún. 25. 11:41
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/2105
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 10 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben