Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása

Mihalkó József: Eltérő húsalapanyagokat tartalmazó párizsi és párizsinak nem nevezhető „rúdkészítmények” összehasonlítása.
In: XXIII. Tavaszi Szél Tanulmánykötet: Tavaszi Szél - Spring Wind 2020. Association of Hungarian PHD and DLA Students, Budapest, pp. 437-451. (2020) ISBN 9786155586729

[thumbnail of 2020TavasziSzelKonferenciakotet-MihalkoJozsef.pdf]
Preview
Text
2020TavasziSzelKonferenciakotet-MihalkoJozsef.pdf - Published Version

Download (1MB) | Preview
Item Type: Book Section
Date: 2020
Number of Pages: 15
Page Range: pp. 437-451
ISBN: 9786155586729
Publisher: Association of Hungarian PHD and DLA Students
Place of Publication: Budapest
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 31887694
Related URLs:
Date Deposited: 2021. Mar. 10. 15:27
Last Modified: 2021. Mar. 10. 15:27
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20895

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year