Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése

Mihalkó József; Zsarnóczay Gabriella: Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 1-4. pp. 25-33. ISSN 0866-5125 (2019)

[thumbnail of Konzervujsagcikk2019.pdf] Szöveg
Konzervujsagcikk2019.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (5MB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: KONZERVÚJSÁG
Publikáció dátuma: 2019
Kötet: 1-4
Oldalak: pp. 25-33
ISSN: 0866-5125
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 31205360
Dátum: 2021. Feb. 24. 11:34
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 24. 11:34
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20787

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben