Mihalkó József; Zsarnóczay Gabriella:
Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 1-4.
pp. 25-33.
ISSN 0866-5125
(2019)
Szöveg
Konzervujsagcikk2019.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (5MB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | KONZERVÚJSÁG |
Publikáció dátuma: | 2019 |
Kötet: | 1-4 |
Oldalak: | pp. 25-33 |
ISSN: | 0866-5125 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 31205360 |
Dátum: | 2021. Feb. 24. 11:34 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 24. 11:34 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20787 |
Actions (login required)
Tétel nézet |