Mihalkó József; Zsarnóczay Gabriella:
Különböző alapanyagokból származó "párizsik" összehasonlító elemzése.
KONZERVÚJSÁG, 1-4.
pp. 25-33.
ISSN 0866-5125
(2019)
![]() |
Szöveg
Konzervujsagcikk2019.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (5MB) | Másolat kérése |
Szerző azonosítók: |
|
||
---|---|---|---|
Mű típusa: | Folyóiratcikk | ||
Folyóirat/kiadvány címe: | KONZERVÚJSÁG | ||
Publikáció dátuma: | 2019 | ||
Kötet: | 1-4 | ||
Oldalak: | pp. 25-33 | ||
ISSN: | 0866-5125 | ||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
Nyelv: | magyar | ||
MTMT rekordazonosító: | 31205360 | ||
Dátum: | 2021. Feb. 24. 11:34 | ||
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 24. 11:34 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20787 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |