Mass Customization Model in Food Industry Using Industry 4.0 Standard with Fuzzy-based Multi-criteria Decision Making Methodology

Simon János; Trojanova Monika; Zbihlej Jozef; Sárosi József: Mass Customization Model in Food Industry Using Industry 4.0 Standard with Fuzzy-based Multi-criteria Decision Making Methodology.
ADVANCES IN MECHANICAL ENGINEERING, 10 (3). pp. 1-10. ISSN 1687-8132 (2018)

[thumbnail of SAGE_final_2018.pdf]
Előnézet
Szöveg
SAGE_final_2018.pdf - Megjelent verzió

Download (4MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ADVANCES IN MECHANICAL ENGINEERING
Publikáció dátuma: 2018
Kötet: 10
Szám: 3
Oldalak: pp. 1-10
ISSN: 1687-8132
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3353191
DOI azonosító: https://doi.org/10.1177/1687814018766776
Dátum: 2021. Feb. 18. 14:37
Utolsó módosítás: 2021. Aug. 05. 12:35
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20724
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 22 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben