Antimicorbial Potency of Major Functional Foods’ Essential Oils in Liquid and Vapor Phases: A Short Review

Amiri Azam; Mottaghipisheh Javad; Jamshidi-Kia Fatemeh; Saeidi Karamatollah; Vitalini Sara; Iriti Marcello: Antimicorbial Potency of Major Functional Foods’ Essential Oils in Liquid and Vapor Phases: A Short Review.
APPLIED SCIENCES-BASEL, 10 (22). Terjedelem:12-Azonosító:8103. ISSN 2076-3417 (2020)

[thumbnail of applsci-10-08103-v2.pdf]
Előnézet
Szöveg
applsci-10-08103-v2.pdf - Megjelent verzió

Download (715kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: APPLIED SCIENCES-BASEL
Publikáció dátuma: 2020
Kötet: 10
Szám: 22
Oldalak: Terjedelem:12-Azonosító:8103
ISSN: 2076-3417
Kar/Egység: Gyógyszerésztudományi Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 31832501
DOI azonosító: https://doi.org/10.3390/app10228103
Dátum: 2021. Feb. 09. 14:17
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 09. 14:17
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20594
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 10 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben