Egészségtudatosság, élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek – egy kvantitatív kutatás eredményei

Lendvai Edina; Túri György: Egészségtudatosság, élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek – egy kvantitatív kutatás eredményei.
In: Marketing a digitalizáció korában: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVI. Országos konferenciájának előadásai. Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért, Győr, pp. 383-392. (2020) ISBN 9786155837760

[thumbnail of LendvaiEdinaTuriGyorgy-Egeszsegtudatossagelelmiszerekkelkapcsolatosismeretek-egykvantitativkutataseredmenyei.pdf]
Előnézet
Szöveg
LendvaiEdinaTuriGyorgy-Egeszsegtudatossagelelmiszerekkelkapcsolatosismeretek-egykvantitativkutataseredmenyei.pdf - Megjelent verzió

Download (554kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2020
Terjedelem: 10
Oldalak: pp. 383-392
ISBN: 9786155837760
Kiadó: Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért
Kiadás helye: Győr
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 31819710
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2021. Feb. 04. 13:22
Utolsó módosítás: 2021. Feb. 04. 13:22
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20323

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben