Lendvai Edina; Túri György:
Egészségtudatosság, élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek – egy kvantitatív kutatás eredményei.
In:
Marketing a digitalizáció korában: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVI. Országos konferenciájának előadásai.
Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért, Győr, pp. 383-392.
(2020)
ISBN 9786155837760
Előnézet |
Szöveg
LendvaiEdinaTuriGyorgy-Egeszsegtudatossagelelmiszerekkelkapcsolatosismeretek-egykvantitativkutataseredmenyei.pdf - Megjelent verzió Download (554kB) | Előnézet |
Szerző azonosítók: |
|
||
---|---|---|---|
Mű típusa: | Könyv része | ||
Publikáció dátuma: | 2020 | ||
Terjedelem: | 10 | ||
Oldalak: | pp. 383-392 | ||
ISBN: | 9786155837760 | ||
Kiadó: | Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért | ||
Kiadás helye: | Győr | ||
Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
Nyelv: | magyar | ||
MTMT rekordazonosító: | 31819710 | ||
Kapcsolódó URL-ek: | |||
Dátum: | 2021. Feb. 04. 13:22 | ||
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 04. 13:22 | ||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20323 |
Actions (login required)
Tétel nézet |