Lendvai Edina; Túri György:
Egészségtudatosság, élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek – egy kvantitatív kutatás eredményei.
In:
Marketing a digitalizáció korában: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVI. Országos konferenciájának előadásai.
Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért, Győr, pp. 383-392.
(2020)
ISBN 9786155837760
Előnézet |
Szöveg
LendvaiEdinaTuriGyorgy-Egeszsegtudatossagelelmiszerekkelkapcsolatosismeretek-egykvantitativkutataseredmenyei.pdf - Megjelent verzió Download (554kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2020 |
Terjedelem: | 10 |
Oldalak: | pp. 383-392 |
ISBN: | 9786155837760 |
Kiadó: | Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért |
Kiadás helye: | Győr |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 31819710 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2021. Feb. 04. 13:22 |
Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 04. 13:22 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20323 |
Actions (login required)
Tétel nézet |