Lendvai Edina; Túri György:
Egészségtudatosság, élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek – egy kvantitatív kutatás eredményei.
In:
Marketing a digitalizáció korában: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVI. Országos konferenciájának előadásai.
Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért, Győr, pp. 383-392.
(2020)
ISBN 9786155837760
Előnézet |
Szöveg
LendvaiEdinaTuriGyorgy-Egeszsegtudatossagelelmiszerekkelkapcsolatosismeretek-egykvantitativkutataseredmenyei.pdf - Megjelent verzió Download (554kB) | Előnézet |
| Szerző azonosítók: |
|
||
|---|---|---|---|
| Mű típusa: | Könyv része | ||
| Publikáció dátuma: | 2020 | ||
| Terjedelem: | 10 | ||
| Oldalak: | pp. 383-392 | ||
| ISBN: | 9786155837760 | ||
| Kiadó: | Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért | ||
| Kiadás helye: | Győr | ||
| Kar/Egység: | Mérnöki Kar | ||
| Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem (2000-) | ||
| Nyelv: | magyar | ||
| MTMT rekordazonosító: | 31819710 | ||
| Kapcsolódó URL-ek: | |||
| Dátum: | 2021. Feb. 04. 13:22 | ||
| Utolsó módosítás: | 2021. Feb. 04. 13:22 | ||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20323 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika