Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing

Bara Tamásné Herczegh Ottilia and Csanádi József and Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1. CD mell.). Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4.. ISSN 1788-5345 (2009)

[thumbnail of 15BaraOttilia.pdf]
Preview
Text
15BaraOttilia.pdf - Published Version

Download (190kB) | Preview
[thumbnail of 2841982_cd_borító.pdf]
Preview
Text
2841982_cd_borító.pdf - Published Version

Download (33kB) | Preview
[thumbnail of 2841982_címlap.pdf]
Preview
Text
2841982_címlap.pdf - Published Version

Download (122kB) | Preview
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE
Date: 2009
Volume: 4
Number: 1. CD mell.
Page Range: Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4.
ISSN: 1788-5345
Faculty/Unit: Faculty of Engineering
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 2841982
Date Deposited: 2021. Jan. 27. 10:41
Last Modified: 2021. Jan. 27. 10:54
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20308

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year