Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC optimalize the milk processing.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1. CD mell.). Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4.. ISSN 1788-5345 (2009)

[thumbnail of 15BaraOttilia.pdf]
Előnézet
Szöveg
15BaraOttilia.pdf - Megjelent verzió

Download (190kB) | Előnézet
[thumbnail of 2841982_cd_borító.pdf]
Előnézet
Szöveg
2841982_cd_borító.pdf - Megjelent verzió

Download (33kB) | Előnézet
[thumbnail of 2841982_címlap.pdf]
Előnézet
Szöveg
2841982_címlap.pdf - Megjelent verzió

Download (122kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE
Publikáció dátuma: 2009
Kötet: 4
Szám: 1. CD mell.
Oldalak: Terjedelem: 7 p-Azonosító: Paper Section 6_4.
ISSN: 1788-5345
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 2841982
Dátum: 2021. Jan. 27. 10:41
Utolsó módosítás: 2021. Jan. 27. 10:54
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20308

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben