Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Barakonyi Sándor:
Investigation on the texture of cream cheese with different methods.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2013 (1-2).
pp. 5-10.
ISSN 1788-6392
(2013)
Előnézet |
Szöveg
OBHCSJ126-ArticleText-214-1-10-20180111.pdf - Megjelent verzió Download (70kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
2208471_cím_tartj.pdf - Megjelent verzió Download (841kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA |
Publikáció dátuma: | 2013 |
Kötet: | 2013 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 5-10 |
ISSN: | 1788-6392 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2208471 |
Dátum: | 2021. Jan. 21. 14:19 |
Utolsó módosítás: | 2021. Jan. 21. 14:19 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20307 |
Actions (login required)
Tétel nézet |