Investigation on the texture of cream cheese with different methods

Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Csanádi József; Barakonyi Sándor: Investigation on the texture of cream cheese with different methods.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2013 (1-2). pp. 5-10. ISSN 1788-6392 (2013)

[thumbnail of OBHCSJ126-ArticleText-214-1-10-20180111.pdf]
Előnézet
Szöveg
OBHCSJ126-ArticleText-214-1-10-20180111.pdf - Megjelent verzió

Download (70kB) | Előnézet
[thumbnail of 2208471_cím_tartj.pdf]
Előnézet
Szöveg
2208471_cím_tartj.pdf - Megjelent verzió

Download (841kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
Publikáció dátuma: 2013
Kötet: 2013
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 5-10
ISSN: 1788-6392
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2208471
Dátum: 2021. Jan. 21. 14:19
Utolsó módosítás: 2021. Jan. 21. 14:19
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20307

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben